Your address will show here +12 34 56 78
Intrebari videochat

1. Cum decurge un interviu la voi?
La Angel Studio, interviul este o discutie amicala in care vom incerca sa ne cunoastem reciproc, sa descoperim personalitatea ta. Este o discutie in care iti vom prezenta ce presupune sa fii model de videochat si cat vei castiga din aceasta. Iti vom raspunde la orice intrebare legata de noi sau de colaborarea cu noi, asa ca nu trebuie sa ai emotii. O sa-ti placa de noi !
2. Cât pot câștiga ca un model de videochat?
Un model Angel Studio poate castiga intre 1000$ și 5000$ pe luna. Dar castigurile depind foarte mult de tine, de felul tau de a fi , de seriozitatea pe care o vei acorda acestui job. In prima luna, chiar daca nu ai experienta in domeniu, vei castiga probabil peste 1000$, iar in timp poti castiga mult mai mult. Dar pentru asta, trebuie sa investesti munca si rabdare alaturi de noi, Angel Studio.
3. Voi lucra legal?
Videochatul este un job ca oricare altul, 100% legal. Cadrul legal este asigurat prin Legea nr 196/2003, modificata si completata prin Legea nr 496/2004. La Angel Studio, se lucreaza pe baza unui contract, castigurile fiind supuse impozitarii specifice. 
4. Cum se calculează câștigul meu?
Persoanele care intra online, vor plati un pret pentru fiecare minut in care converseaza cu tine. Rolul tau este sa fii cat mai draguta, si sociabila pentru a putea prelungi conversatia cu el, ceea ce va face ca tu sa incasezi mai multi bani. Angel Studio ofera comisioane cuprinse intre 50% si 90% din incasari. Deci chiar merita!
5. Daca nu îmi place, pot pleca oricând?
Bineânteles. La Angel Studio poti sa pleci oricand. Nu trebuie sa ne comunici motivele tale. Formalitatile sunt simple si rapide, la fel ca si inscrierea. 🙂 Trebuie doar sa ne anunti , iar noi vom inceta colaborarea. Chiar daca o sa ne lipsesti, decizia este doar a ta!
6. Nu am nici un fel de experiență ca model de videochat, este asta un impediment?
Nu este nici o problema. Trebuie doar sa fii serioasa, sociabila si atunci esti perfecta pentru noi. Tot ce nu stii , vei putea invata de la noi. Angel Studio iti va sta mereu la dispozitie , pentru a ajunge un model de succes.
7. Trebuie să am dimesiunile ideale 90-60-90 pentru a mă angaja ca model?
Am minti sa spunem ca aspectul fizic nu este important , dar, noi nu cautam fotomodele, ci tinere dragute si sociabile, care doresc sa evolueze. Pentru noi este foarte important sa fii mereu cu zambetul pe buze, sa stii sa porti o conversatie placuta ,pentru ca vizitatorii sa te placa si sa se intoarca la tine. 
8. Familia și prietenii mă vor găsi pe site-urile de videochat?
Nu, site-urile pe care vei fi promovata nu pot fi accesate din Romania. In plus, deoarece confidentialitatea este foarte importanta pentru noi, datele tale nu vor fi divulgate nimanui. Ca si orice lucru bun, relatia noastra trebuie sa se bazeze pe incredere si respect, iar noi tinem la modelele noastre.
9. Care este programul de lucru?
Angel Studio nu impune un program de lucru. Tu esti singura care decide cat si cum lucreaza. Putem doar sa-ti recomandam un anumit numar de ore de munca, momentele din zi in care se pot castiga cei mai multi bani, etc. Dar totul depinde doar de tine.
10. De ce acte am nevoie?
Ai nevoie doar de carte de indentitate. Asa ne asiguram ca ai minim 18 ani , si vom putea sa intocmim formalitatile legale.
11. Mă pot angaja înainte să împlinesc 18 ani?
Nu, deoarece asta ar insemna sa incalcam legea. Regulile noastre sunt putine , dar varsta minima este o conditie fundamentala pentru noi. Totusi te asteptam sa revii dupa ce ai implinit 18 ani. 🙂
12. De ce aș alege Angel Studio și nu un alt studio?
Pentru ca echipa Angel Studio are multa experienta in acest domeniu si pentru ca noi te vom ajuta sa-ti indeplinesti visele. Desi suntem un brand nou, am reusit sa formam o echipa de profesionisti, care iti va sta mereu la dispozitie pentru toate problemele pe care le vei intampina. Vei avea parte de consiliere profesionista in acest job, si vei vedea ca alaturi de noi vei face totul cu placere. Munca ti se va parea o joaca.
13. Ce trebuie să fac pentru a veni la un interviu?
Doar să ne contactezi. Telefonic, pe e-mail sau direct pe site. Poți folosi, de asemenea și formularul de contact disponibil pe site-ul nostru.
Contacteaza-ne

Daca te-ai hotarat sau esti doar curioasa sa colaborezi cu noi, trimite un mesaj
la numarul (0754 786857  – SMS sau WhatsApp) sau completeaza formularul de mai jos.

    Open chat
    1
    Scrie-ne dacă ai nevoie de ajutor!
    Bună, 👋 dacă ai întrebări, suntem aici să te ajutăm. 😇